صفحه نخست / مقالات / سبکهای طراحی کابینت آشپزخانه
طراحی آشپزخانه
طراحی آشپزخانه مدرن به معنی طراحی خلاقانه ، منحصر به فرد و غیر معمول در امکانات موجود به منظور ایجاد و استفاده بهینه تراز این فضا آشپزخانه می باشد که بسته به اندازه ، اشکال مختلف و چیدمان آشپزخانه تغییر می کند.
مثلث بهینه کار در آشپزخانه از سه مئلفه اصلی در این فضا (سینک ، گاز و یخچال) برای رسیدن به منطقی ترین و عملی ترین راه ها ممکن در طراحی آشپزخانه مدرن استفاده می کند.
آشپزخانه تک خط تنها برای اتاقهای با یک دیوار مناسب می باشند. در پیش رو سطوح کار و عمق کابینتهای زمینی میتوانند فضای کار و ذخیره سازی مناسبی را در اختیار شما قراردهند.
+
آشپزخانه دو خط باعث می شود بهترین استفاده از فضای موجود صورت گیرد. فاصله حداقل 1.2 متر بین دو خط آشپزخانه امکان دسترسی نامحدود به واحدهای زمینی موجود را فراهم می کند.
آشپزخانه شکل L را می توان به روش های مختلفی استفاده کرد. در اتاق های بزرگ حتیمی توان فضایی برای یک میز ناهار خوری در نظر گرفت. کابینت های کنجی برای گوشه ها دسترسی به فضای ذخیره سازی را حتی در دورترین گوشه ها فراهم می سازد.
آشپزخانه U شکل قابل اعتماد و عملی است. این نوع طراحی ایده آل برای اتاق های بزرگ و کوچک می باشد و حداکثر سطح کار و فضا ذخیره سازی را در اختیار می گذارد.
آشپزخانه جزیره ای برای فضاهای بزرگ و باز مناسب می باشد. در اینجا جزیره یک سطح کاری جداگانه را ایجاد می کند، اما همچنان این طراحی آشپزخانه را گسترده و بزرگ می کند.
تمامي كالاها و خدمات اين فروشگاه، حسب مورد داراي مجوزهاي لازم از مراجع مربوطه ميباشند و فعاليتهاي اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است